Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Vertigo Fruitautomaat van VIP

De Vertigo fruitautomaat is een typisch voorbeeld van de echte kracht van de VIP fruitautomaten. Zo kan je in het boven spel met oneindig veel winlijnen spelen die over maar liefst 10 winrollen geplaatst staan. Aangezien deze winlijnen zowel horizontaal als diagonaal gaan zal je met een maximale draai waarschijnlijk niet draai naar draai zonder prijs blijven zitten. Daarom is de Vertigo ook zo leuk, want de prijzen vallen, vooral in het boven spel, als rijpe kersen van de boom. Je hoeft dus zeker niet lang te wachten en je zult met een maximale draai sneller prijs hebben dan op welke fruitautomaat ook.

Vertigo bovenspel

Je ziet geen 0-1 winst verlies spel maar je kan toch in een mum van tijd in het boven spel van de Vertigo spelen. Je hoeft namelijk geen winst te maken om in de winst meter op te sparen om zo het spelen in het boven spel voor jezelf mogelijk te maken. Je kan namelijk op de Choose Game button klikken die je rechts onderin de fruitautomaat Vertigo ziet staan. Zo kan je naar het boven spel klikken en het aantal rollen selecteren op welke je wilt spelen. Aangezien er 10 winrollen zijn kan je van de eerste 3 rollen in het boven spel tot de volledige reeks van 10 winrollen bespelen.

De prijs per winrol per draai is 50 credits, maar het leuke is dat je de eerste winrol op de Vertigo fruitautomaat gratis krijgt. Zo kan je dus gebruik maken van 10 winrollen waar je dan 450 credits per draai voor betaald in plaats van de volle 500. Je hebt dus na 9 keer draaien een 10e draai gewoon helemaal gratis. De winsten in het boven spel kunnen snel oplopen en het is geweldig om te zien hoeveel winlijnen er wel niet over de winrollen heen staan. Zo zal het dus ook niet meer lang duren voordat je in de prijzen valt op de Vertigo fruitautomaat.