Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Happy Hour Fruitautomaat van Fruitluck

De Happy hour is een vrolijke fruitautomaat uit de collectie van fruitautomaten van fruitluck. Zo kan je ook deze fruitautomaat echt geld spelen en het is een hele eer om deze real fruitautomaat op onze site te mogen zetten. Je wint als echt geld op de happy hour door 2 of 3 symbolen in het basis spel van de fruitautomaat naast elkaar te krijgen van links naar rechts. Zo kan je dus ook al met 2 symbolen naast elkaar een leuke prijs winnen als je de fruitautomaat voor echt geld speelt. Je kunt het speeltegoed heel eenvoudig opwaarderen bij de happy hour van fruitluck, want je iDeal gebruiken of je stuurt even een smsje! Via de sms is erg handig, want je hebt je mobiel altijd wel bij je en je hoeft niet in te loggen om een transactie te doen.

Mocht je met grotere bedragen op de happy hour willen spelen dan raden wij het wel aan om een storting te doen via iDeal. Het is aan de ene kant handiger en het geld wordt gelijk van je rekening afgeschreven. Je loopt dan dus niet tegen een hoge telefoon rekening aan die je aan het einde van de maand binnenkrijgt, maar je ziet gelijk hoeveel je gestort hebt.

Het storten van speeltegoed is altijd handig, want je kan dan ook gelijk op alle andere fruituatomaten van fruitluck spelen voor echt geld. Je zit dus niet alleen aan de happy hour vast, maar je kan ook bijvoorbeeld de double sixteen fruitautomaat voor echt geld spelen. Wat wel zo leuk is, want je raakt op een gegeven moment vast wel een keer uitgekeken op een fruitmachine. Je kan dus altijd nog naar 1 van de 10 andere fruitautomaten naast de happy hour van fruitluck bespelen met hetzelfde speeltegoed wat je juist hebt aangevraagd of wat je nog op je account hebt staan.