Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Turbo Reel Fruitautomaat van Tanzoo

De Turbo Reel fruitautomaat is net als de Turbo play een rood getinte fruitautomaat. Om eerlijk te zijn vindt ik de Turbo Play er zelf mooier uit zien, maar met spel vermaak doet deze Turbo Reel fruitautomaat het zeker niet onder voor het grootste gedeelte van de online fruitautomaten van de aanbieder tanzoo. Je ziet ook bij de fruitautomaat weer een duidelijke speelwijze van mogelijkheden. Zo zit het basis spel en het vervolg spel beide op dezelfde lijn met winrollen en kan je deze dus bespeelbaar maken door te gaan spelen voor meer credits.

Turbo reels spelen

Om op de Turbo Reel te gaan spelen hoef je vrij weinig te kennen of te weten. Je kan het namelijk gewoon spelen door het spelverloop te volgen en op de draai knop te spelen. Wat trouwens ook leuk is dat is de mysterie bonus, deze kan je met behulp van de joker symbolen ontvangen. Wil je trouwens voor echt geld spelen maar heb je geen zin om moeilijk te doen dan is dit uiteraard geen probleem. Je kan dan met een storting via iDeal of een snel smsje je speel tegoed op de Turbo Reel fruitautomaat opwaarderen om zo voor de echte prijzen mee te doen op de Turbo Reel fruitautomaat.

Je kan trouwens met hetzelfde speel tegoed ook op de anderen fruitautomaten van tanzoo spelen. Mocht je dus uitgespeeld zijn op een fruitautomaat van tanzoo dan kan je makkelijk via het het overzicht met gokkasten (klik hiervoor op de button links onderin het scherm) naar een andere fruitmachine stappen. Zo kan je dus het speel tegoed wat je nog hebt ook bij de andere fruitautomaten van tanzoo gebruiken zonder moeilijk te doen met een nieuwe storting of dat je het speel tegoed weer moet opwaarderen. En aangezien tanzoo 18 fruitautomaten telt kan het niet zijn dat je snel uitgespeeld bent!