Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Turbo Play Fruitautomaat van Power Jackpot

De Turbo Play is een geweldige fruitautomaat die wordt aangeboden door de fruitmachine aanbieder power jackpot. Je kan op de Turbo Play op het basis spel spelen, maar je kan ook in een paar klikken naar het vervolg spel gaan om zo flinke prijzen te kunnen pakken en om de volle reeks van 4 winrollen optimaal te benutten. Wil je trouwens voor echt geld op online fruitautomaten gaan spelen dan is dat geen enkel probleem. Je kan namelijk makkelijk en eenvoudig je speel tegoed bij power jackpot opwaarderen welke je niet alleen voor de Turbo Play fruitautomaat kan gebruiken, maar ook voor alle andere fruitmachines die door power jackpot worden aangeboden. Zo heb je dus ruime keuze en mocht je op een gegeven moment zijn uitgespeeld en wil je op een andere fruitautomaat spelen als de Turbo Play automaat dan is dit geen enkel probleem en kan je met hetzelfde speel tegoed verder spelen op een andere fruitautomaten van power jackpot.

Vervolg spel

Het fijne aan de Turbo Play fruitautomaat is dat je niet in de prijzen hoeft te vallen voor je het vervolg spel kan spelen. Zo kan je dus in een keer in het vervolg spel stappen en met een inzet van 16 credits per draai gaan spelen. Het leuke aan deze inzet is dat elke joker op de Turbo Play fruitautomaat goed is voor een mysterie bonus die tussen de 8 en 200 credits ligt. Zo kan je dus elke draai makkelijk kans maken op een leuke mysterie bonus, want je hoeft nu niet meer 3 joker symbolen op een winlijn te hebben. Je krijgt namelijk voor elk joker symbool wat je ziet op je fruitautomaat van power jackpot een mysterie bonus die zelfs tot een maximum van 200 credits kan uitkeren. Van onze kant willen wij de Turbo Play zeker aanraden, een erg leuke automaat uit de power jackpot collectie!