Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Graffiti Fruitautomaat van Tanzoo

Graffiti is een enorm leuke fruitautomaat die alle leuke spel onderdelen van de ideale fruitkast in zich heeft. Zo zijn er natuurlijk het boven en onder spel, maar het kop munt spel is uiteraard ook aanwezig. Niet te vergeten is er een super leuk bonus spel op de Graffiti aanwezig, dus is het zeker waard om deze fruitautomaat uit te proberen. Aangezien je al kan uitbetalen vanaf 10 euro is het zeker de moeite waard om eens voor echt geld op deze leuke tanzoo fruitautomaat te gaan spelen. Je hoeft bijna niets te winnen wil je een uitbetaling aanvragen, dus laat het spelen op fruitautomaten voor echt geld maar snel beginnen!

Onderspel

De graffiti fruitautomaat kent een onder spel van 3 winrollen. Met deze 3 winrollen kan je de gewonnen credits op de winbank zetten, zodat je deze later kan gebruiken in het boven spel van de graffiti. Mocht je door je credits heen zijn en nog credits in je winbank hebben staan dan kan je ook nog altijd credits terug halen. Zo kan je dus door spelen mocht je nog credits in je winbank hebben staan en als je die niet meer in het onder spel hebt staan.

Bovenspel

Het bovenspel van de graffiti fruitautomaat kent 4 winrollen, speel je met de maximale winlijnen dan kost het je 16 credits per draai. Je speelt met de inzet van 16 credits met maar liefst 10 winlijnen, dus dan heb je een veel grotere kans op prijzen dan als je in het onder spel speelt. Het is dan altijd maar afwachten hoeveel je verdient en wanneer je wat verdient, want zo gaat het nu eenmaal als je maar 1 winlijn op 3 winrollen hebt. Je maakt dan gewoon een veel kleinere kans op prijzen en daarom raden we iedereen om in het boven spel van de fruitautomaat te komen om zo mee plezier te beleven!