Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Techno Reel Fruitautomaat van Tanzoo

Techno reel is een van de leuke blauwe fruitautomaten van tanzoo. Speel nu ook gratis fruitautomaat op de techno reel, want je kan de fruitmachine eerst uitproberen voordat je met echt geld begint te spelen. Je kan heel snel met echt geld beginnen te spelen, dus mocht je er aan toe zijn, een smsje kan genoeg zijn om je speel tegoed op te waarderen. Je kan voor grotere bedragen, dan moet je dus denken aan tientallen euro’s, ook iDeal gebruiken. Mocht je voor kleinere bedragen willen spelen dan raden we je de sms mogelijkheid van tanzoo aan. Deze gaat namelijk tot een maximum van 15 euro per sms en aangezien een smsje sturen stukken sneller gaat als een storting via iDeal is het gewoon ideaal om deze sms mogelijkheid te gebruiken in plaats van een storting te doen met al het gedoe eromheen.

Techno reel spelen

De techno reel is een echte fruitautomaat uit de tanzoo collectie. Een fruitautomaat met alles erop en eraan! Met een leuke bonus functie erbij kan het spelen in het onder spel van de techno reel ook nog leuke bonussen op leveren ook. Het boven spel kan je spelen door de winst in de winst meter te gebruiken. De winst meter kan je vanaf het onder spel vullen, deze kan je vullen door de prijzen en bonussen in de winst meter op te slaan. Wat bij deze fruitautomaat nog mist is een win verlies spel, maar dat maakt het spelen op de techno reel ook weer leuk. Je moet er wat voor doen om kans te maken om meer prijzen in het boven spel te kunnen winnen en je kan er dan ook niet even snel naar toe spelen door een 0-1 optie! Maar het blijft natuurlijk altijd verleidelijk om in het boven spel van de techno reel te komen en aangezien de aanhouder wint hopen we dat jij er ook komt!