Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Victory Fruitautomaat van Tanzoo

De Victory fruitautomaat is een geweldige fruitautomaat van tanzoo. Je hebt bij tanzoo veel meer fruitautomaten, om precies te zijn 18 stuks, maar fruitautomaten als de Victory zijn er maar weinig! Een geweldige automaat waar je zeker een hele tijd op kan spelen zonder dat je je hoeft te vervelen. De fruitmachine is makkelijk te bespelen en met een onder en boven spel van beide 3 winrollen is het altijd een leuke uitdaging om door te spelen. Natuurlijk snappen we dat je ook andere dingen te doen hebt en daarom is het ook handig om te weten dat je het speel tegoed van tanzoo kan bewaren voor de volgende keer! Zo kan je er dus ook voor kiezen om even met het bespelen van de Victory fruitautomaat te stoppen.

Victory uitbetaling

Een uitbetaling aangaan als je zin hebt om bij een andere fruitautomaat aanbieder verder te gaan spelen is trouwens ook geen probleem. Een minimum bedrag van 10 euro voor een uitbetaling is ruim haalbaar en aangezien dit minimum bedrag bij Tanzoo word gehanteerd zal het ook geen moeite of weinig moeite kosten om een uitbetaling aan te gaan. Desnoods stuur je nog een extra smsje zodat je een uitbetaling uit kan gaan en anders speel je het laatste speel tegoed nog even op. Je kan trouwens ook naast een storting door middel van het sturen van een sms een storting via iDeal doen. Zeker voor grotere bedragen kan dit handiger zijn, want anders blijf je aan het smsen op de Victory fruitautomaat. Maar aangezien een sms een maximale waarde kent van 15 euro kan je met een bedrag wat onder een paar tientjes blijft het beste de betaling via een sms voltooien. Je zit natuurlijk ook niet te wachten om eerst in te loggen bij iDeal en dan nog te bevestigen, want een smsje is dan natuurlijk een veel snellere weg!