Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Going Bananas Fruitautomaat van Tanzoo

De enige echte apen gekke fruitautomaat! De Going bananas is een bekende fruitmachine die bij tanzoo te spelen is. Je kunt het zo gek nog niet bedenken, want de going bananas heeft alles in zich zitten wat een goede fruitautomaat nodig heeft. Zo kan je spelen in het onder spel, natuurlijk heeft deze fruitkast ook een boven spel en mocht je hier snel in willen komen dan is dat geen enkel probleem. Want een 0-1 spel is ook aanwezig waarmee je dus in rap tempo naar het boven spel kan werken!

Onderspel van Going Bananas

Het is een gekke fruitkast en dat is te merken in het onder spel. Je krijgt namelijk een mysterie bonus als je 3 apen symbolen kris kras over de 3 winrollen in het onder spel te zien krijgt. Zo kan je dus al snel leuke prijzen op de going bananas fruitautomaat winnen die op kunnen lopen tot een hoeveelheid van maar liefst 200 credits wanneer je 3 apen symbolen over de 3 winrollen hebt. Mocht je twee apen symbolen op de eerste en tweede winrol treffen dan is het ook een reden voor een feestje, want je krijgt dan een bonus die kan oplopen tot 100 credits. 100 credits is wel weer even 10 euro, dus dan tikt het zeker wel aan!

Bovenspel

Het boven spel van de going bananas is zo geweldig want met een maximum bet speel je met maar liefst 52 winlijnen! Dat is erg veel en daarom is deze fruitautomaat zeker een uitzondering van tanzoo te noemen omdat de boven spellen van de fruitmachines die tanzoo aanbiedt over het algemeen minder winlijnen kennen. Je kan in het boven spel maximaal 800 credits sparen, mocht je hier over heen komen, wees niet bang, want de credits die erover heen gaan die worden automatisch naar het onderspel geschreven. Zo verlies je dus geen credits mocht je even niet opletten!