Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Toptimer Fruitautomaat van Power Jackpot

De Toptimer is een geweldige fruitautomaat uit de power jackpot collectie en is zeker de moeite waard om eens van dichterbij te bekijken. Als je je registreert bij Power jackpot kan je op alle fruitautomaten van power jackpot spelen. Zo kan je het speel tegoed makkelijk opwaarderen en als je bijvoorbeeld op de Toptimer uitgespeeld raakt kan je zo verder spelen op een andere fruitautomaat uit de uitgebreide collectie van Power jackpot. Zeker omdat deze collectie binnen kort een update zal ondergaan en met een aantal nieuwe automaten op de markt gaat komen is het handig om je nu alvast te registreren zodat je op de hoogte blijft van het nieuws. Zo kan je als een van de eerste de nieuwste fruitautomaten van power jackpot uitproberen en wie weet komen er nog leukere fruitautomaten als Toptimer online, dus wees er snel bij!

Bovenspel

Het boven spel van de Toptimer fruitautomaat is een beleving op zich. Je kan hierop spelen zonder dat je bang hoeft te zijn om veel geld kwijt te raken. De kosten per draai zijn namelijk maar 1 credit per winlijn wat voor een draai in het boven spel op 5 winlijnen betekent dat je maar 5 credits per draai in het boven spel van de Toptimer fruitautomaat kwijt bent.

Het leuke aan het boven spel is dat je er ook nog een kris kras mysterie bonus mee speelt. Je ziet dus niet altijd aan de 5 winlijnen vast die je krijgt als je het boven spel gaat bespelen, maar met de jackpot symbolen kan je een kris kras mysterie bonus winnen die tussen de tien en twee honderd credits ligt. Zo kan de winst dus heel snel en hoog oplopen als je een paar keer de mysterie bonus uit de Toptimer fruitautomaat weet te halen en wordt het spelen in het boven spel nog leuker!