Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

The Game Fruitautomaat van Classic Jackpot

The Game is een leuke fruitautomaat van classic jackpot en weer eens wat anders als de standaard fruitautomaten die er al zoveel op het internet worden aangeboden. Je kan nu in het vervolg spel spelen door winst te maken in het onder spel en deze minimaal 1 keer door het winst verlies spel te halen. Zo kan je naar het vervolg spel waar de winlijnen kris kras over de 3 winrollen lopen. Je maakt dan dus stukken meer kans om wat te winnen op de The Game fruitautomaat. Het leuke met de kris kras lijnen is dat je niet aan maar 5 winlijnen vast zitten die er altijd maximaal over 3 winrollen heen kunnen staan. Heb je dus net pech dat een symbool net een lijn te laag zit dan maakt dat op The Game fruitautomaat helemaal niets uit. Je wint dan gewoon je prijs en daarom zijn de kris kras winlijnen ook erg populair bij vele online fruitautomaat spelers.

Bovenspel van The Game

Wist je trouwens dat het boven spel van The Game fruitautomaat je maar 4 credits per draai geeft? En dat is dan de prijs voor een draai in het boven spel met kris kras winlijnen over 3 winrollen. Zeker een mooie kans op mooie prijzen voor een super lage prijs per draai en het is dus zeker de moeite waard om het risico te nemen om op de klassieke The Game fruitautomaat van de classic jackpot lijn je kansen uit te proberen. Mocht je op een gegeven moment denken dat deze fruitautomaat echt niets voor je is dan is dit geen enkel probleem. Classic jackpot heeft namelijk nog meer fruitautomaten voor je klaar staan welke je met het zelfde speel tegoed kan bespelen als je op de The Game hebt gestort. Je stort namelijk op je account welke je dus voor alle fruitautomaten, inclusief The Game, kan gebruiken.