Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Random Runner Fruitautomaat van Power Jackpot

Een sterke fruitautomaat met mooie zwarte vormgeving, de Random Runner fruitautomaat van power jackpot hebben we het dan over. Deze fruitautomaat is een enorm mooie fruitautomaat waar men uren op speelt. Zo heeft de Random Runner naast een mooi onder spel ook een erg leuk boven spel. Je kan in het boven spel komen door de winst die je maakt in het onder spel van de Random Runner in de winst bank te drukken. Zo kan je dus met de winst die je maakt in het boven spel spelen waar een draai maar 4 credits kost. Je speelt in het boven spel op 3 winrollen met daarover heen 5 winlijnen. Je vergroot in het boven spel van deze power jackpot fruitautomaat dus je kansen en speelt ook mee voor grotere prijzen.

In het onder spel zit nog een extra bonus optie waarbij je ook met 5 winlijnen speelt. Je speel dan op 3 horizontale lijnen en 2 diagonale wanneer je op 1 winlijn 3 kroontjes krijgt. Met 3 kroontjes op een winlijn krijg je een bonus van 20 credits en dat is natuurlijk erg leuk als je bedenkt dat 1 draai in het onder spel maar 1 credit kost. Zo kan je dus elke draai weer kans maken op de kroontjes bonus van de Random Runner fruitautomaat. Tevens geeft het boven spel je een win verlies kans als je op de eerste winrol een trosje met druiven te zien krijgt. Natuurlijk alleen als het trosje met druiven op de winlijn (middelste horizontale lijn) eindigt, want dan maak je namelijk kans om 4 bonus credits te winnen. Door het winst verlies spel van 4-0 te winnen krijg je deze bonus credits en kan je deze gebruiken om in de winst bank te zetten of je kan ze naar je onder spel credits verplaatsen. Als je ze in de winst bank zet dan kan je sneller in het boven spel spelen en dat is wel zo leuk!