Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Black Bull Fruitautomaat van Tanzoo

De black bull van tanzoo is een bekende fruitautomaat onder de fruitautomaat liefhebbers. Je kan op het normale spel spelen, maar ook in het fenomenale vervolg spel! Zo kan je met een inzet van 5 of 20 credits op 3 rollen gebruik maken van de criss cross winlijnen en vergroot je de win kansen enorm! De gewonnen punten op de black bull kan je verzamelen in de clubmeter of gelijk bij je credits neerzetten. Door de clubmeter te vullen kan je het vervolg spel doen waar veel meer en grotere prijzen te winnen zijn. Door het vervolg spel te spelen vergroot je de win kansen dus enorm en hoef je niet meer zolang te wachten voordat je wat wint en dat maakt het spelen op de black bull dus vele malen leuker en spannender!

Snel naar het vervolg spel

Ben je een speler die voor het grote geld gaat? En hier niet lang op wilt wachten? Gebruik de 0-1 functie en ga in een rap tempo je clubmeter vullen. Zo kan je dus binnen de kortste keren het vervolg spel spelen en dat maakt het spelen op de tanzoo fruitautomaat de black bull nog uitdagender. Want bij een inzet van 5 credits krijg je bij 3 black bull symbolen al een mysterie prijs. Wanneer je echt voor het grote geld gaat dan moet je 20 credits inzetten, want dan krijg je al een mysterie bonus wanneer je 1 black bull symbool op 1 van de winrollen hebt staan.

Het leuke aan het vervolg spel is niet alleen de extra bonussen, maar ook dat je met het vervolg spel niet aan vaste winlijnen vast zit! Je hebt in het vervolg spel namelijk criss cross winlijnen, wat het spelen op de black bull een extra uitdaging geeft, want niets geeft meer prijzen als een criss cross automaat! Veel succes met spelen op de Black bull!