Bar 7 Fruitautomaat van Fruitluck

De Bar7 is een bekende fruitautomaat van fruitluck. Deze fruitautomaat heeft een basis spel waarbij je met 1 winlijn speelt die over 3 rollen gaat. Zo kan je dus met kleine bedragen (telkens 0.10 credits) inzetten en kans maken op de leuke prijzen die je met deze fruitluck machine kan winnen!

Bar7 Basisspel

Je speel op deze Bar7 fruitautomaat met een basis spel van 3 rollen en 1 winlijn. Het leuke is dat Fruitluck een echte fruitautomaten aanbieder is en 1 of 2 kersen op de eerste of eerste twee rollen leveren je gelijk al een mysterie bonus die tot maar liefst 40 credits kan oplopen. De credits die je wint kan je gebruiken om de club meter mee te vullen. Wil je dit niet dan kan je de credits ook overzetten naar de winbank, zo kan je dus gelijk je winst innen.

Als je in het basis spel speelt dan kan je ook gebruik maken van de auto play functie. Hier worden de rollen die een grote kans op een prijs hebben automatisch vastgehouden en zo kan je dus even wat anders doen terwijl de club meter zich vult. Dan kan je na het automatisch spelen dus voor het echte werk op meerdere winlijnen spelen, want dat is altijd stukken leuker!

Snel spelen

Je hebt een hekel aan het wachten om in het boven spel van de Bar7 te kunnen spelen? Geen probleem, maak gebruik van het kop munt spel en je bent binnen no time in het boven spel! Je hebt hier dus een kans om je inzet te verdubbelen of te verliezen. Wat dus een ideale mogelijkheid is om je rap tempo te kwalificeren voor het boven spel! Zo hoef je dus niet lang meer te wachten en kan je snel met het echte werk op de Bar7 fruitautomaten beginnen. We wensen je veel geluk met het spelen op de Bar7 van fruitluck!