Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Hells Bells Fruitautomaat van VIP

De Hells bells fruitautomaat is een perfect voorbeeld uit de sterke collectie van VIP fruitautomaten. Een sterke maar ook een enorm duidelijke fruitautomaat! Zo kan je gelijk zien hoeveel je inzet en hoe hoog de prijzen dan zijn. Met een mooie reeks van 3 winrollen met daarover heen 5 winlijnen wordt het spelen op de Hells bells fruitautomaat erg leuk. Zo kan je op deze high stake fruitautomaat tot maar liefst 200 credits per draai inzetten. Aangezien 200 credits bij VIP een waarde van 20 euro kent snap je wel dat deze fruitautomaten voor de echte grote fruitautomaat liefhebbers is gemaakt. Je kunt als beginner natuurlijk op een grote high stake fruitmachine van VIP beginnen, maar je kan als beginnen toch beter op een fruitmachine uit de Classic Jackpot of de Power Jackpot lijn beginnen. Deze fruitautomaten zijn wat dat betreft kleiner en hier kan je dus bekijken hoe je het best op een fruitautomaat kan spelen.

De Hells bells kan je natuurlijk ook met 10 credits per draai spelen, maar dan zullen de prijzen die uit de fruitautomaat vallen dus wel lager zijn. Hoe hoog deze zijn kan je makkelijk en eenvoudig zien door te kijken naar het opgelichte gedeelte op het inzetpaneel van de Hells bells fruitautomaat. Je ziet daar namelijk gelijk de prijzen staan en bij welke combinaties met de symbolen je het meeste kan verdienen. Zo kan je dus alvast kijken wat je kansen zijn en hoeveel je per draai kan winnen! Met 5 winlijnen moeten er vanzelf wel prijzen gaan vallen dus is het zeker de moeite waard om op de Hells bells te gaan spelen. Zo kan je de high stake fruitmachines van VIP ook eens proberen en aangezien het spelen hierop altijd leuk is kan het ook de moeite waard zijn om eerst de fun mode te gebruiken. Zo kan je dus met 25 euro de fruitmachine uitproberen om daarna voor echt geld te gaan spelen.