Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Random Runner Ultra Fruitautomaat van VIP

De fruitautomaat Random Runner Ultra is de bekende zwarte fruitkast van VIP. Deze fruitautomaat kent een onder spel met onder anderen een leuke mysterie bonus. Je krijgt met een combinatie met kroontjes namelijk een mysterie bonus die tussen de 80 tot een maximum van maar liefst 2000 credits ligt. Een combinatie met de sterren symbolen levert je in het onder spel van de Random Runner Ultra fruitautomaat trouwens de vaste prijs van 2000 credits op. Aangezien 2000 credits bij VIP fruitautomaten een waarde hebben van maar liefst 200 euro snap je wel dat het hier om grote bedragen gaat. VIP staat dus ook niet voor niet bekent om zijn high stake fruitautomaten en het is zeker de moeite waard om er eens een kijkje te nemen en je geluk bij de VIP fruitautomaten te beproeven!

Bovenspel

Het boven spel van de Random Runner Ultra kent een reeks van 3 winrollen met daarover heen 5 winlijnen. Zo vergroot je de kansen van het onder spel dus enorm wanneer je in het boven spel kan komen. VIP die heeft meestal de mogelijkheid om zo in het boven spel te gaan spelen, maar bij de Random Runner Ultra fruitautomaat is dat niet het geval. Aan de ene kant is het wellicht jammer, maar natuurlijk geeft dat de fruitautomaat speler ook weer een extra uitdaging mee en dat is om het boven spel van de Random Runner Ultra te bereiken. Het kost je maar 40 credits om in het boven spel een draai te doen, dus over 5 winlijnen is dit zeker geen verkeerd bedrag. De hoogste bonus is in het boven spel wederom 2000 credits, dus met een inzet van 4 euro maak je elke draai op de Random Runner Ultra fruitautomaat weer kans om de prijs van 200 euro te pakken! Het is zeker de uitdaging en de moeite waard om eens te spelen op de high stake fruitautomaat.