Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Empire Fruitautomaat van VIP

De Empire fruitautomaat is een sterke fruitautomaat uit de collectie van VIP. Door het sterke zwarte uiterlijk heeft deze fruitmachine al vele liefhebbers bezig gehouden. Met een leuk onder en boven spel wordt het plezier op de Empire fruitautomaat compleet. Door de gewonnen credits in het onder spel op te sparen in de winbank kan je op een gegeven moment ook op het boven spel van de Empire fruitmachine spelen. Hiermee ga je sterk vooruit, want dan de enkele winlijn op het onder spel ga je spelen op een boven spel waar maar liefst 10 winlijnen over de 4 winrollen van de Empire staan. Zo vergroot je de win kansen dus heel snel en wordt het spelen op de Empire fruitautomaat op eens stukken aantrekkelijker!

Empire win verlies spel

De Empire kent geen 0-1 win verlies spel, maar heeft een groter win verlies spel op de fruitkast zitten, namelijk een 0-10 win verlies spel. Dit omdat de fruitautomaten van VIP allemaal high stake fruitautomaten zijn. Je zit dus niet vast aan de lage inzetten, maar je kan altijd voor de hoge inzetten en de daarbij horende hoge prijzen gaan! Zo kan je dus veel sneller grote prijzen winnen en hoef je niet meer uren lang op een fruitautomaat te spelen wil je je geluk beproeven. Daarbij zijn de fruitmachines uit de VIP collectie ook erg leuk om te spelen. Deze collectie behoort zeker tot de top in de fruitautomaten collectie en de Empire fruitautomaat is 1 van de beste fruitautomaten met een onder spel van 3 winrollen en een boven spel van 4 winrollen. Zo is niet alleen het uiterlijk heel erg sterk, maar ook het gemak om te spelen en de hoogte van de prijzen van de Empire fruitautomaat erg aangenaam. Deze prijzen zijn natuurlijk zo hoog door de high stake instellingen wat het online fruitautomaat voor de grotere fruitkast spelen ook leuk houdt.