Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Stars ’n Bars Fruitautomaat van Tanzoo

De Stars ‘n Bars is een bekende en nog altijd een populaire fruitautomaat uit de uitgebreide collectie aan fruitautomaten van tanzoo. De geweldige vormgeving van de Stars ‘n Bars fruitautomaat is mede de oorzaak van deze bekendheid, want een echte fruitautomaat speler zal deze fruitmachine niet snel vergeten! Een fantastische fruitautomaat de natuurlijk een onder en boven spel kent met beide 3 winrollen. Zo kan je dus altijd op een leuke fruitautomaat spelen als je weet waar je de Stars ‘n Bars fruitautomaat van tanzoo weet te vinden! Een leuke fruitautomaat die dagelijks nog vele liefhebbers bezighoudt!

Stars ‘n Bars Onderspel

Wat ook leuk is in het onder spel zijn de sterren. Wanneer je op 1 van de winrollen een ster krijgt te zien dan gaat deze naar de 3 kolommen met sterren. Vanaf 1 volle rij krijg je de mogelijkheid om deze sterren om te zetten in een bonus en zo kan je dus een leuke prijs pakken als je veel sterren in het onder spel van de Stars ‘n Bars weet te verzamelen.

Vervolg

Het vervolg van de Stars ‘n Bars is opzich vrij simpel. Om in het boven spel van de fruitautomaat moet je winst maken, dit kan je uiteraard ook weer versnellen door het bekende win verlies spel en zo kan je dus in een mum van tijd voor de vele prijzen gaan spelen. Het boven spel heeft 3 winrollen met daarover heen 3 winlijnen. Het leuke aan het boven spel is dat je er ook een bonus spel bij hebt. Je kan in het boven spel tot maar liefst 300 credits winnen, dus mocht je het overkomen dan krijg je gelijk onze felicitaties. Dit aangezien 300 credits op de Stars ‘n Bars fruitautomaat wel een bedrag van 30 euro betekent en dat is natuurlijk nooit verkeerd mocht je een dergelijk bedrag winnen op deze tanzoo fruitautomaat.