Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Touch Down Fruitautomaat van Tanzoo

Het is geen rugby, maar toch heeft de Touch down fruitautomaat uit de fruitautomaten collectie van tanzoo deze naam gekregen. Een harde fruitautomaat waar je met hard spelen leuke prijzen kan winnen. Met een boven en onder spel is ook deze fruitautomaat weer een leuke een aangename fruitautomaat die rechtstreeks uit het cafe zou kunnen komen online te spelen bij Tanzoo. Wat natuurlijk altijd leuk is, want het roept weer de goede herinneringen van het weekend op of zelfs van de goede oude tijden van vroeger! Zo kan je dus altijd spelen op die fruitautomaat die ook in jouw stam cafe staat of stond en hoef je niet meer te wachten tot het weekend is. Je kan namelijk altijd, wanneer je maar wilt, op de fruitautomaten van tanzoo voor echt geld spelen. Dat laatste is trouwens altijd makkelijk bij te houden, want met een sms fucntie kan je het speel tegoed op de Touch down fruitautomaat in een mum van tijd opwaarderen.

Bovenspel

Het boven spel van de Touch down fruitautomaat verdrievoudigd je kansen op het winnen van prijzen. Je gaat namelijk van de enkele winlijn op het onder spel naar de drie winlijnen die het boven spel van de Touch down fruitautomaat kent. Zo vergroot je de win kansen dus enorm en zullen de prijzen veel sneller tevoorschijn komen dan op het onderspel. Wat trouwens ook leuk is dat je een mysterie bonus kan winnen op het onder spel die een waarde tot maximaal 200 credits kan bevatten. En als je weet dat 200 credits in totaal 20 euro is dan snap je dat deze mysterie bonus natuurlijk altijd een leuke prijs is als je deze weet te winnen. Natuurlijk zal je vrijwel nooit 200 credits met de mysterie bonus van het onder spel winnen, maar aangezien het geluk de wereld nog niet uit is weet je het maar nooit!