Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Magic Circle Fruitautomaat van Tanzoo

De magic circle is de magische fruitautomaat van tanzoo. Met een leuk magic bonus spel kunnen de winsten snel oplopen en vallen de prijzen uit de lucht. Het basis spel kent ook een leuke mysterie bonus die je kan krijgen bij 3 blauwe of rode sterren op een rij. De mysterie bonus is een bonus die je krijgt en een minimum van 5 credits kent. Zo kan je dus al snel een leuke hoeveelheid prijzen winnen en met geluk loopt het aantal credits snel op.

Magic circle op z’n best

Op naar meer, dan moet je ook op de magic circle fruitautomaat in het vervolg spel spelen. Je kan dit doen door de leuke toevoeging van win verlies spel waarmee je dus op 1 of 0 inzet. Zo kan je dus in rap tempo de club meter vullen. De gewonnen prijzen gaan overigens ook naar de club meter, waarmee je dus in het vervolg spel kan komen. Vooral voor de fruitautomaat liefhebbers die graag in het vervolg of het boven spel van de online fruitautomaten van tanzoo waar magic circle is het win verlies spel een uitstekende oplossing. Dit aangezien je alleen met winst de club meter kan vullen en winst maak je in het win verlies spel dus heel erg snel!

Daardoor kan je binnen de kortste keren in het vervolg spel waarmee je niet meer aan vaste winlijnen zit! Je speelt in het vervolg spel van de magic circle namelijk met kris kras win lijnen over de drie winrollen en zo de hoeveelheid prijzen dus al snel op. Wat ook leuk is het bonus spel op de magic circle, deze krijg je in het vervolg spel met 3 gelijke sterren! Met een inzet van 10 credits is dit spel veel makkelijker te bereiken omdat het dan enkel om 3 sterren gaat. Je hoeft dan dus niet verplicht gelijksoortige sterren te hebben voor het magic circle bonus spel!