Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Starburst Fruitautomaat van Power Jackpot

Een geweldige fruitautomaat die uit de collectie van de power jackpot fruitautomaten springt en er met kop en schouders bovenuit steekt is natuurlijk de geweldige Starburst fruitautomaat! Zoals wij ze kennen van de VIP fruitautomaten de Jokers Time Deluxe en de Vertigo. Reusachtige fruitmachines met een ongelooflijk breed boven spel die maar liefst 10 winrollen kent! Maar nu niet in een high stake versie waarbij een volle draai in het boven spel 45 euro kost, maar waar je met 4,5 euro per draai alle drie de rollen in het boven spel kan laten draaien. Zo kunnen de kleine online fruitautomaat spelers en liefhebbers dus ook meespelen op een geweldige 10 rols fruitmachine en hoeven hiervoor geen honderden euro’s te storten om het volledige boven spel van een fruitautomaat van dit kaliber te laten draaien.

Naar het bovenspel

De moeilijkste stap op deze fruitautomaat de Starburst is om in het boven spel te komen, want je hebt niet zoals bij VIP wel het geval is, een Choose Game button zodat je gelijk in het boven spel kan komen te spelen. Je moet eerst winst maken in het onder spel en deze winst kan je dan in de winst bank stoppen. Wij raden aan om eerst een mooi aantal credits in de winstbank op te sparen van minimaal 135 credits (waarmee je dus 3 keer met alle 10 de winrollen kan draaien). Zo creëer je meer vrijheid en hoeft de eerste draai in het boven spel niet gelijk een winnende combinatie te hebben. Je hebt immers drie kansen om met ongelooflijk veel win lijnen je geluk in het boven spel te beproeven en ligt er niet gelijk naar de eerste draai uit. Je moet hiervoor dus wel even geduld hebben, want om 135 credits in de winst bank te krijgen moet je wel even op de Starburst fruitautomaat van power jackpot spelen.