Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Reelghost Fruitautomaat van Classic Jackpot

De Reelghost is een fantastische fruitautomaat uit de classic jackpot collectie. Hoewel het uiterlijk je niet gelijk zult zeggen dat deze fruitautomaat voor enorm veel fruitautomaat liefhebbers al heel erg veel plezier heeft gezorgd. Maar de opzet van het spel, het bonus systeem in het onder spel, alles is perfect! Het leuke is het bonus spel in het onder spel waarbij je leuke prijzen kan winnen. Zo kan je per draai dus een Reelghost teken tegen komen en je ziet op de fruitautomaat aan de rechterkant welke plekken je nog een Reelghost symbool nodig hebt om een winlijn in het bonus spel vol te maken voor een leuke bonus. Je krijgt bij 2 of 3 JPM symbolen trouwens een leuke mysterie bonus.

Wat we trouwens aanraden is om met een bedrag hoger als 15 credits gelijk te cashen in plaats van de het risico van het 0-1 winst verlies spel aan te gaan. Het risico dat je dan verliest is dan te groot en het is beter om op een fruitautomaat als de Reelghost dit risico niet te nemen. Je kan daar en tegen beter de credits gebruiken om meer draaien te kopen op de Reelghost fruitautomaat. Zo gebruik je de credits goed en mee gaan in het winst verlies spel met meer als 15 credits zou misbruik zijn van je winst.

Mocht je perse in het boven spel van de Reelghost willen spelen dan kunnen we je gelijk geven, maar over het algemeen is het beter om deze grens voor eigen best wil aan te houden. Zo kan je dus langer van je credits genieten en is het ook nog eens fijn om later terug te komen op een van de leuke fruitautomaten van classic jackpot of je gaat gewoon verder spelen op de Reelghost fruitautomaat. Deze fruitautomaat blijft immers altijd nog een leuke klassieker uit de lijst van Classic jackpot.