Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Wildtimer Fruitautomaat van Tanzoo

De Wild timer is een standaard fruitautomaat van tanzoo. Zo zijn er meerdere wat uiteraard niet wil zeggen dan het spelen op de Wild timer fruitautomaat altijd nog een leuke beleving blijft! Deze fruitautomaat kent een onder spel en natuurlijk een boven spel. Wil je snel in het boven spel spelen dan kan je gebruik maken van het 0-1 spel en zo kan je dus in een mum voor tijd voor de grote prijzen gaan. Want dat is natuurlijk ook op de Wild timer fruitautomaat een leuk iets, je kan van 1 winlijn van het onder spel naar 5 win lijnen in het boven spel gaan door een paar keer het 0-1 spel te spelen.

Wild timer bovenspel

Zo kan je dus met een paar klikjes je win kansen vijf maal vergroten en dat is en blijft een enorme vooruitgang. Met een inzet van 20 credits in het boven spel telt een wild symbool trouwens als joker. Dit symbool vult dus elke plek op als het een combinatie kan maken en zo vliegen de win kansen in het boven spel dus snel omhoog wat het boven spel van de Wild timer nog spannender maakt! 20 is dus wel 2 euro per draai, maar je kan dus ook voor grote bedragen gaan spelen bij Tanzoo. Het is natuurlijk altijd leuk om veel te winnen, dus daarom maakt tanzoo het ook mogelijk om grotere bedragen met behulp van de mobiel om te zetten naar speel tegoed op de online fruitautomaten als de Wild timer. Je kan met de sms functie zelf tot een waarde van 15 euro per verstuurde sms gaan, wat je dus een hoop gedoe met iDeal bespaart en dat terwijl je speel tegoed wel met een leuk bedrag opgewaardeerd wordt. Zo kan je dus weer even lekker op de wild timer tekeer gaan om ook voor de grote prijzen mee te spelen.