Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Oldtimer Fruitautomaat van Tanzoo

De oldtimer is een voorbeeld van een klassieke fruitautomaat uit de collectie van tanzoo. Een strak blauwe fruitautomaat draagt deze naam en het is er wellicht niet aan te zien, maar er zijn genoeg prijzen te winnen op de oldtimer fruitautomaat! Deze klassieker voldoet aan alle eisen en heeft een basis spel van 3 winrollen. Een boven spel van 3 winrollen en natuurlijk ook het 1-0 win spel waarbij je in rap tempo geld kan winnen om snel in het boven spel van de fruitautomaat te komen. Want dat is natuurlijk altijd het beste onderdeel van een fruitautomaat, want het gaat natuurlijk altijd om de hoeveelheid prijzen je kan winnen en in het boven spel is dat stukken meer!

Oldtimer boven spel

Een duidelijke fruitautomaat is de oldtimer wat dat betreft, want een echte fruitautomaat bestaat natuurlijk uit een boven en onder spel. Je kan op het boven spel van de oldtimer spelen met 5 winlijnen welke over 3 winrollen staan. Zo kan je dus de kansen op prijzen snel verhogen door van de enkele winlijn op van het onder spel van de oldtimer naar de 5 winlijnen die het boven spel van deze fruitautomaat telt. Om in het boven spel van de oldtimer te komen moet je altijd het 0-1 winspel spelen. De winbank in het boven spel kan maximaal 800 credits aan, wees niet bang dat je een overschot kwijt zal raken want een overschot zal gelijk worden overgezet naar je beneden spel credit meter. Zo ontvang je dus alle winst die je in het boven spel van de oldtimer maakt en verlies je niet wat doordat je teveel credits in de winbank hebt staan. Wil je voor echt geld gaan spelen dan is dat op deze tanzoo fruitautomaat geen enkel probleem. Je kan net zoals de andere tanzoo fruitautomaten makkelijk opwaarderen, een smsje kan zelfs al genoeg zijn!