Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Lucky Devil Fruitautomaat van Tanzoo

De Lucky devil is een leuke fruitautomaat van tanzoo die een basis spel van 3 winrollen kent waarover 1 enkele winlijn staat. Door de inzet te verhogen kan je meer winnen en krijg je kris kras bonussen in het spel. Zo kan je dus sneller winnen, want een kris kras bonus heb je sneller als een aantal symbolen op een win lijn. Het leuke is dat je ook een minimale bonus van 2 credits in het basis spel krijgt wanneer je 2 duiveltjes kris kras hebt staan. Wanneer je 3 duiveltjes kris kras over de 3 winrollen hebt staan is deze minimale win bonus verhoogt naar maar 4 credits! Je wint dan sowieso een bonus ter waarde van 4 credits, maar meestal is deze natuurlijk stukken hoger!

Vervolgspel

Het is enorm leuk om in het vervolg spel te spelen van de lucky devil, helemaal als je het vergelijkt met het basis spel. Daarom raden wij ook elke fruitautomaat speler aan om in het vervolg spel te gaan spelen, want hier vallen de prijzen veel sneller en zijn de prijzen ook veel hoger. Zo win je dus stukken meer en hoef je niet meer zo lang te wachten tot er een prijs uit de lucky devil valt. Het leuke is dat je met een inzet van 20 credits de kris kras bonus verhoogt naar een hoger level en dat je dan maar 1 duiveltje op 1 van de winrollen moet zien om die bonus te innen. Je krijgt dan met een duiveltje op een winrol een leuke mysterie bonus. Je kan ook in het bovenspel van de lucky devil spelen met 4 credits per draai, dan krijg je de mysterie bonus als je 2 duiveltjes kris kras hebt staan. Je zult dus wel begrijpen dat je met een inzet van 20 credits veel meer en leukere prijzen zult winnen. Je hebt dan immers aan 1 duivel symbooltje al genoeg om je bonus op de lucky devil te innen!