Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Classic Runner Fruitautomaat van Fruitluck

De classic runner is een goude en oude klassieker van Fruitluck. Het leuke aan fruitluck is dat je altijd vanaf 10 euro kan laten uitbetalen. Meestal moet je eerst tientallen euro winst maken wil je een uitbetaling kunnen uitvragen. Fruitluck wil de fruitautomaat spelers juist helpen en maakt het dus ook voor jou mogelijk om je winst al snel te innen, je hoeft dus niet door te spelen tot je tientallen euro gewonnen hebt, maar vanaf 10 euro kan al een uitbetaling aanvragen!

Basisspel

Het basis spel van de classic runner fruitautomaat is al een enorm leuke beleving. Dit zegt dus al genoeg, want meestal wordt het in het boven spel pas spannend! Het basis spel bestaat uit de onderste 3 winrollen waar 1 winlijn over loopt. Maar er is een verrassing die fruitluck de classic runner heeft meegegeven en dat is een altijd leuke criss cross bonus! Wanneer je op alle drie de winrollen een kroontje hebt staan krijg je een extra prijs van 20 credits! De positie maakt in dit geval niet uit, aangezien het een criss cross bonus is, alleen dat op elke winrol een kroontje staat!

Bovenspel

Het boven spel van de classic runner heeft ook 3 winrollen, maar je kan hierop inzetten tot 5 credits. Wanneer je 5 credits inzet dan speel je met 5 winlijnen en zo vergroot je de winkansen dus enorm. Je kan er ook voor kiezen om heel snel in het boven spel van de classic runner te komen door gebruik te maken van het 0-1 spel, hierbij zet je dus in en verdubbel je de inzet of je verliest je inzet. Met dit spel is het dus makkelijk om in no time het boven spel van de fruitautomaat te bereiken. Zeker omdat het bovenspel bij de fruitluck fruitautomaten veel leuker is om te spelen dan het basis spel kan het zeker het overwegen waard zijn!