Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Random Runner Fruitautomaat van Tanzoo

De Random Runner fruitautomaat is een standaard fruitautomaat van tanzoo. Je ziet natuurlijk gelijk het onder spel en er is ook weer een boven spel aanwezig. Om in het boven spel te komen, vooral als je het snel wil doen, moet je op de button van “Kies Spel” klikken. Zo kom je dus in het boven spel, maar eerst moet je winst hebben. Heb je dit niet dan moet je eerst een paar keer het 0-1 winst spel spelen om zo in rap tempo geld te winnen en dan ben je binnen de kortste keren in het boven spel.

Wat dat betreft een hele vooruit gang, zeker voor de spelers die graag meer winnen. Je van de ene enkele winlijn namelijk naar 5 winlijnen. Het aantal winrollen blijft op de Random Runner wel gelijk, maar je zult er qua winlijnen flink op vooruit gaan en dat is natuurlijk ook te merken aan de hoeveelheid aan prijzen die zullen vallen.

Ook zit er een kris kras bonus op de Random Runner, gelijk al in het onderspel trouwens. Je krijgt namelijk een leuke bonus van 20 credits wanneer je in het onder spel kris kras over de 3 winrollen te zien krijgt. Zo kan het onder spel van de Random Runner fruitautomaat toch nog een leuk tintjes krijgen, want 20 credits betekent natuurlijk wel weer dat je 20 maal aan de draai hendNieuwe paginael kan trekken in het onder spel. Zo kan dus het onderspel van een fruitautomaat van tanzoo ook opeens de moeite waard worden!

Wist je trouwens dat je al vanaf 10 euro kan laten uitbetalen op de tanzoo fruitautomaten? Je hoeft dus niet eindeloos te spelen en je winst te riskeren om een uitbetaling aan te gaan, want 10 euro daar zit je zo aan! Zo kan je dus ook bij de Random Runner fruitautomaat een uitbetaling aanvragen als je speel tegoed hoger is als 10 euro.