Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Multi Stake Fruitautomaat van VIP

De Multi Stake fruitautomaat van VIP is een leuke high stake fruitautomaat met een onder en boven spel. In het onder spel zijn 3 winrollen en wanneer je in boven spel gaat spelen dan speel je op een reeks van 4 winrollen. De vormgeving van de fruitautomaat, de technieken die gebruikt worden en de prijzen die er vallen maken van de Multi Stake fruitmachine een echte topper die zeker een aanrader waard is. Mocht je nog in de overweging zijn om voor echt geld te spelen, je kan met het geld wat je op je account stort ook gebruiken voor de andere fruitautomaten van de high stake aanbieder VIP.

Multi Stake bovenspel

Je kan in het boven spel met bedragen van 40, 80 of 160 credits spelen wat een fruitmachine als deze natuurlijk weer heel erg leuk maakt. Een combinatie met 3 peren symbolen, of 3 kroontjes symbolen of de barren levert je een je een prijs op van maar liefst 1000 credits. Wat dus betekent dat je dan dus 100 euro in 1 draai wint. Dat is absurt veel, maar dat is het systeem van VIP fruitautomaten, want je hebt niet voor niets een bekendheid als high stake aanbieder waar dus grote prijzen te winnen zijn!

Het boven spel van de Multi Stake maakt het extra aantrekkelijk voor een apart kris kras winlijn systeem te gebruiken. Met een inzet van 16 credits heb je zoveel mogelijkheden om te winnen dat het plezier hoog op kan lopen op de Multi Stake fruitautomaat. Je kan door op de Choose Game button klikken en zo kan je in een paar klikken met de maximale inzet gaan spelen. Je hoeft dus niet meer een winst te maken in het onder spel of je snel te kwalificeren via een 0-1 winst systeem, want dat kost tijd en voor een high stake fruitautomaat zou tijd verliezen zonde zijn!