Rood Wit Blauw Fruitautomaat van Fruitluck

Voor de echte Nederlanders heeft fruitluck speciaal de rood, wit, blauw fruitautomaat gemaakt. Deze fruitautomaat heeft een onder en boven spel en is in de nationale kleuren van ons land vormgegeven. Zo kan je dus spelen op het onder spel van van de rood wit blauw fruitautomaat met 3 winrollen waarover 1 winlijn staat. Het boven spel is met 3 winrollen en 5 winlijnen aantrekkelijker en dat is zeker te merken! Wat trouwens ook leuk is dat in het onder spel van de rood wit blauw fruitautomaat de rood wit blauw symbolen meedoen voor een criss cross bonus.

Je krijgt dus een bonus wanneer op elke winrol van het onder spel een rood wit blauw symbool staat en deze levert je tussen de 12 en 100 extra credits op. Je krijgt er dus een leuke mysterie bonus voor en het leuke is dat je niet van de voren weet hoeveel deze bonus is. Het kan dus maar zo dat deze bonus je 10 euro oplevert, maar over het algemeen krijg je met deze bonus ergens rond de 2 euro wat natuurlijk ook al een leuke bonus is als je hem zo even kunt meepakken!

Je kunt de op de rood wit blauw fruitautomaat gewonnen prijzen trouwens ook nog eens snel verdubbelen via het kop munt spel. Zo kan je de winst dus in rap tempo verhogen en je kan er ook voor kiezen om de winst in de supermeter te stoppen. Het gevaar is natuurlijk wel aanwezig dat je in 1 keer je winst verliest als je te lang doorgaat met het kop munt spel, maar dat is aan de fruitautomaat speler zelf! Zo kan je dus credits sparen voor het boven spel en dat kan altijd handig zijn als je kans wil maken op meer prijzen. Het boven spel heeft namelijk 5 winlijnen in plaats van een enkele winlijn in het onder spel van de rood wit blauw fruitautomaat.