Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Super Stake Fruitautomaat van Power Jackpot

De Super Stake fruitautomaat is ook een enorm leuke fruitmachine uit de power jackpot collectie. Een aangename speel omgeving en een fantastisch boven spel siert de kroon van de Super Stake fruitautomaat en het boven spel zorgt voor een extra sensatie. Bekijk het betaling systeem maar eens wat je rechts van de fruitmachine ziet, deze kent een geweldige opzet wat zeker de moeite waard is om uit te proberen. Je zit namelijk niet aan vaste winlijnen vast, maar je speelt met een enorm scala aan winlijnen en de kansen om te winnen vliegen dus heel snel omhoog.

Onderspel van de Super Stake

Het onder spel van de super stake kent ook een mysterie bonus. Als je 2 of 3 dollar symbolen op de winrollen zie verschijnen kan je deze mysterie bonus innen. De mysterie bonus is als je 2 symbolen ziet verschijnen op de eerste twee winnen rollen maar liefst twee tot honderd credits waard, dus zo kan het spelen in het onder spel van de Super Stake fruitmachine ook erg leuk zijn. Wanneer je echter 3 symbolen op een winlijn hebt staan dan krijg je een mysterie bonus die een maximum kent van 200 credits. Dit is een keer zoveel, dus het zal zeker een leuke bijkomstigheid zijn mocht je met deze mysterie bonus hoog in de prijzen weten te vallen.

Bovenspel

Het boven spel van de Super Stake fruitautomaat is bijna niet te volgen, maar toch krijg je de meeste draaien, vooral met een inzet van 20 credits, een leuke kans op een prijs. Zo kan je dus meer kans maken op prijzen en met de ingewikkelde kris kras opzet van de Super Stake blijft het spelen in het boven spel altijd erg leuk. Mocht het plezier er naar een poosje af zijn dan hoef je niet bang te zijn, want er zijn namelijk nog veel meer fruitautomaten die je bij Power jackpot met hetzelfde speel geld kan spelen!