Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Turbo Reel Fruitautomaat van Classic Jackpot

De Turbo Reel van classic jackpot is een van de leuke en mooie fruitautomaten uit de classic jackpot collectie die zeker de moeite waard is om uit te proberen. De Turbo Reel is afgewerkt in mooie rode tinten en verspreid een aangenaam speel gevoel voor elke fruitautomaat speler die erop speelt. Daarom zijn wij ook blij dat Classic jackpot deze fruitautomaat opnieuw heeft laten maken en het voor de online fruitautomaat spelers ook mogelijk maakt om deze op het internet te spelen. Het onder spel van de Turbo Reel kent een aantal leuke toevoegingen zo krijg je voor de mysterie bonus 5 winlijnen waar je kans maakt om met 3 vraagtekens over zowel 3 horizontale winlijnen als 2 diagonale om deze mysterie bonus binnen te spelen. Mocht je dus veel vraag tekens zien dan kan je altijd positief blijven, want de mysterie bonus kent een maximum 200 credits. De prijs kan dus enorm hard oplopen en dat is natuurlijk fantastisch om mee te maken.

Bovenspel van de Turbo Reel

Het boven spel is altijd leuker als het onder spel en dat geld ook op de Turbo Reel fruitautomaat. De winlijnen lopen in het boven spel van de Turbo Reel kris kras en dan wordt het gelijk al stukken leuker. Je kan alleen niet even snel in het boven spel komen, je zult wel eerst wat moeten winnen. Maar als je op auto play speelt dan kan je natuurlijk ook zo in het boven spel van de Turbo Reel fruitautomaat komen. Zo hoef je dus minder moeite te doen en kan je toch in het mooie boven spel van deze fruitmachine komen. Het is altijd leuker in een boven spel dan een basis spel, dus wat dat betreft zou je de auto play functie goed kunnen gebruiken als je op de Turbo Reel komt spelen om zo snel mogelijk in het boven spel te kunnen spelen.