Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Red Hot Active Fruitautomaat van Power Jackpot

De Red Hot Active is een fantastische fruitautomaat uit de power jackpot collectie. Alleen al om deze fruitautomaat raden wij je aan om een account aan te maken bij power jackpot zodat je altijd op de leukste fruitautomaten kan spelen. Wij raden deze fruitautomaat vooral aan omdat hij zo ongelooflijk geweldig is om op te spelen dat wij ons schuldig zouden voelen als wij hem niet aan jullie tippen. Dus bij deze! Je ziet dat er verschillende inzet mogelijkheden zijn. Zo kan je inzetten met 1 credit, maar ook met 5, 10 en 20 credits. Hierbij speel je met een inzet van 1 credit en 5 credits op de eerste 2 winrollen en speel je met inzetten van 10 of 20 credits op de volle reeks met winrollen waar dan 10 winlijnen over heen staan.

Vervolg spel

Het vervolg spel, een van de leukere onderdelen van vrijwel elke fruitautomaat en daarom willen we de leuke dingen in het vervolg spel ook aan de andere fruitautomaat spelers vertellen. Je kan in het vervolg spel inzetten met 5, 10 of 20 credits. Je hoeft voor het vervolg spel niet eerst winst te maken, maar met behulp van de Choose Game button kan je naar de inzet doorklikken waar jij mee wilt spelen. Bij een inzet van 5 credits speel je het vervolg spel met 3 winrollen waar 5 winlijnen overheen staan. Wanneer je kiest voor een inzet van 10 credits dan speel je met het dubbele aantal winlijnen, want dan komt de 4e winrol er ook nog bij. Verhoog je de inzet naar 20 credits dan verdubbelt elke combinatie en krijg je per Red Hot Active symbool een mysterie bonus die tussen de 8 en 200 credits ligt. Je krijgt dan een enorm groot voordeel, want voorheen moest je 3 Red Hot Active symbolen op een winlijn hebben wou je de mysterie bonus kunnen ontvangen, maar nu krijg je het dus voor elk symbool. Ongeacht de plek waar het Red Hot Active symbool zich op de fruitautomaat bevind!