Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Topspinner Fruitautomaat van Fruitluck

De topspinner is een leuke top fruitautomaat van fruitluck. Met een basisspel van 4 winrollen waar 1 winlijn over staat kan je het plezier niet op! Je kan al met 2 gelijke symbolen vanaf links naar rechts in de prijzen vallen. Wanneer dit er dus meer zijn zullen de prijzen ook hoger worden! De gewonnen prijzen kan je gebruiken om een kansje te wagen in het vervolg spel op de topspinner. De eerste stap is dan om met een inzet van 5 credits op 3 winrollen te spelen waar dan 5 winlijnen overheen staan.

Zo maak je de win kansen dus in een zet al een stuk hoger en zullen de prijzen ook sneller vallen, mits je natuurlijk genoeg credits hebt, want een draai in het vervolg spel kost nu eenmaal meer credits als een draai in het basis spel. Natuurlijk zijn de win kansen en de prijzen in het vervolg spel hoger als in het basis spel, dus dat maakt gelijk een hoop goed. Zo kan je dus meer en sneller winnen en dat is nou net wat wij als fruitautomaat spelers graag willen. Zeker op de topspinner kan het je elke draai weer overkomen om in de prijzen te vallen, dus begin het online fruitautomaat spelen maar snel!

Wil je echt voor veel prijzen gaan en voor de hoogste prijzen dan moet je in het vervolg spel kiezen om 10 credits per draai in te zetten. Dan speel je namelijk op de topspinner met 4 winrollen waar dan 10 winlijnen overheen staan. Je speelt dus gelijk met dubbele kansen en dat is te merken ook! Want het zal niet vaak gebeuren dat je draai na draai geen prijs hebt, want met 10 winlijnen zijn je win kansen zodanig verhoogd dat de prijzen uit de topspinner knallen en je niet vaak zonder prijzen zult staan. Wat natuurlijk ook aan je speel snelheid ligt, maar dat ligt dus niet aan de topspinner!