Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Mistral Fruitautomaat van Classic Jackpot

Een leuke fruitautomaat die je uren kan bezig houden is wel de Mistral fruitautomaat uit de classic jackpot collectie. Zo kan je spelen op de fruitautomaat met een boven en onder spel. Je kan in het boven spel komen te spelen als je een winnende combinatie hebt en het 0-1 win verlies spel speelt. Na de eerste keer winst krijg je 3 keuzes, of je gaat door spelen in het winst verlies spel, of je kiest ervoor om de credits naar het onder spel te verhuizen of je gaat voor het echte werk in het boven spel van de Mistral fruitautomaat spelen.

Onderspel van de Mistral

Wat ook erg leuk is aan het onder spel van de Mistral fruitautomaat is het munten spel. Met het munten spel kan je een mysterie bonus meepakken die tussen de 8 tot 200 credits ligt. Je moet hiervoor een volle rij maken met de Mistral coins en zo kan je kan maken op een leuke extra bonus welke je in het onder spel van de Mistral fruitautomaat kan verdienen. Het is dus zeker de moeite waard om even door te spelen in het onder spel. Je maakt ook in het onder spel van deze fruitmachine kans op leuke prijzen en bonussen!

Komt er dus een mistral symbool op de winlijn dan krijg je op die winrol een munt erbij. Is de rij met munten vol dan krijg je de leuke mysterie bonus, denk daar dus aan voordat je in het boven spel gaat spelen van de mistral!

Bovenspel

Het boven spel kent ook een mysterie bonus en wel een hele leuke. Je krijgt namelijk voor elk vraag teken welke je op welke winrol in het boven spel dan ook te zien krijgt een mysterie bonus die niemand van te voren weet. Het is dus een enorm leuke uitdaging voor een fruitautomaat speler, dus sla ook je slag op de Mistral.