Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Fruitluck Fruitautomaten

Fruitluck was samen met Tanzoo de eerste fruitautomaten aanbieder op de Nederlandse markt. Tegenwoordig worden ze iets minder vaak gespeeld dan de Jackpot gokkasten omdat ze een tijdje non-actief zijn geweest. De fruitautomaten van Fruitluck zijn zeer makkelijk te spelen, mede door het feit dat ze exact zijn nagebouwd op basis van de echte gokkasten in de kroeg. Zelfs de geluiden zijn exact hetzelfde, dit is de reden dat Fruitluck erg populair is onder de Nederlandse spelers.

Top 2 Fruitluck Fruitautomaten

Gold Lines
De Gold Lines gokkast van Fruitluck is de absolute nummer 1 fruitautomaat van Fruitluck. Ruim 30% van alle fruitluck spelers speelt het meest op de Gold Lines fruitautomaat. Anders dan in de kroeg zijn de inzetten hoger op deze Gold Lines gokkast, daarom dat deze fruitautomaat is omgedoopt tot de Gold Lines Deluxe. De prijzen die je kan winnen zijn ook veel hoger!

Hell Raiser
Deze duivelse gokkast van Fruitluck heeft een bonusspel, een leuke toevoeging zijn de duiveltjes die het meeste waard zijn. Ga op jacht naar de duiveltjes en haal de hoogste prijzen binnen. Zoals bij vrijwel alle fruitluck fruitautomaten heeft deze gokkast ook een kop of munt spel waarbij je de prijzen met 1 druk op de knop kan verdubbelen.

Betalen bij Fruitluck
Fruitluck fruitautomaten kennen een breed spectrum aan betalingen, zo kan je direct met iDeal een storting doen maar heb je ook de mogelijkheid om met je Visa Kaart te betalen. Voor kleinere geldbedragen zijn de fruitluck gokkasten ook zeer geschikt, je kan een 0909 nummer bellen om direct je tegoed op te waarderen met 40 cent tot iets boven de euro. De rekening krijg je dan pas als de telefoonrekening in de bus komt. Houdt er rekening mee dat sommige mobiele cq. vaste telefoon providers extra kosten in rekening brengen voor het bellen van deze nummers, het meest voordelig is dus een iDeal storting bij de fruitluck fruitautomaten die je al kan laten uitvoeren vanaf 10 euro.

Uitbetalen bij Fruitluck

Uitbetalen gaat bij de fruitluck fruitautomaten zeer makkelijk, je vult je rekening gegevens in, klikt op verwerken en binnen enkele dagen staat het gestorte geld op je eigen (Nederlandse) bankrekening. Als je betaald bij de fruitluck fruitautomaten dan staat het geld direct op je “fruitluck account” en kan je dus direct starten met spelen.

Account aanmaken is makkelijk, niet verplicht

Veel spelers vinden het omslachtig om eerst een account aan te moeten maken bij fruitluck, ondanks dat dit binnen 1 a 2 minuten geregeld is hoef je niet perse een account aan te maken. Wat wel verplicht is bij een telefoon betaling is dat je niet anoniem belt, zo kunnen gewonnen of verloren bedragen aan jouw telefoonnummer gekoppeld worden. Geld storten gaat dus erg makkelijk bij Fruitluck, als je met iDeal of creditcard wilt betalen bij fruitluck dan is het wel verplicht om een account aan te maken.

Het voordeel van een account bij fruitluck ondervindt je vooral in de fun modus, als je geld wint dan blijft dit op je fun account staan zodat je hier leuk verder mee kan spelen. Normaliter wordt elke restart van het spel ook je geld gereset. Zeker als je grotere fun bedragen hebt gewonnen dan kan het leuk zijn om dit op je spelers account te bewaren om de rest van de fruitautomaten uitvoerig te testen. Je bent niet de eerste die bij fruitluck 100′en zo niet 1000′en euro’s op zijn account heeft staan.

Spelen bij Tanzoo of Fruitluck

Omdat fruitluck en tanzoo bij elkaar zoveel fruitautomaten op haar website heeft staan is het niet te doen om voor elke fruitautomaat een aparte tekst voor jullie te schrijven, zeker omdat de info per fruitautomaat al in-game verwoord is is dit onnodig. Als je het linker-menu aanklikt krijg je een overzicht met daadwerkelijk alle fruitluck fruitautomaten en die van Tanzoo erbij. Tanzoo automaten worden over het algemeen iets minder gespeeld maar dit maakt ze zeker niet minder leuk, dit komt omdat het tanzoo aanbod iets beperkter is. Als je een fruitluck account hebt aangemaakt dan kan je hiermee ook bij tanzoo gaan spelen. Zo heb je in totaal meer dan 30 fruitautomaten waar je uit kan kiezen als je alle gokkasten van tanzoo en fruitluck bij elkaar optelt.

Vraag niet beantwoord?

In de fruitautomaten van Fruitluck zelf kan je voldoende informatie vinden over de gang van zaken bij fruitluck, hier staat dan ook een uitgebreide uitleg over de werking van de spellen, het storten en uitbetalen van geld en andere zaken.