Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Flash Fruitautomaat van Classic Jackpot

Flash is zeker een fruitautomaat die thuis hoort in de classic jackpot collectie met fruitmachines die allemaal echte oude klassieke jackpot fruitautomaten zijn. De Flash kent zijn kracht door de bliksemschichten waarmee je een leuke mysterie mee kan pakken in het onder spel. Je krijg in het onder spel van de flash fruitautomaat namelijk een mysterie bonus wanneer er kris kras op de eerste 2 winrollen of op de alle winrollen een flash symbool staat. Bij 2 bliksemschichten op de eerste 2 rollen krijg je een mysterie bonus van die tussen de 2 en 200 credits ligt. Wanneer je op elke winrol een bliksemschicht ziet staan dan is het tijd voor een mysterie bonus die een grootte kent vanaf 8 credits tot 200 credits. Wanneer je een winnende combinatie maakt in het onder spel dan kom je in het 0-1 win verlies spel. Zo kan je de inzet verhogen of je kan je winst verliezen. Na de eerste keer in het win verlies spel krijg je de mogelijkheid om de gewonnen punten over te hevelen naar het boven spel van de flash fruitautomaat.

Bovenspel

Door winst te maken kom je dus in het boven spel terecht en daar is het stukken leuker! Je krijgt wel eerst een 0-1 win verlies spel als je een winnende combinatie hebt weten te maken, maar naar de eerste keer kan je de punten over hevelen naar het boven spel waar je de winlijnen kris kras hebt lopen. Een enorme uitdaging voor de echte fruitautomaat liefhebber, want je maakt op deze manier dus een veel grotere kans om credits te winnen! Een draai in het boven spel kost je maar 4 credits terwijl de laagste prijs de tweevoudige waarde hiervan kent. Het is dus een enorme uitdaging om te kijken of jij het boven spel kan controleren en veel prijzen kan winnen op de flash fruitautomaat van classic jackpot.