Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Club Runner Fruitautomaat van Fruitluck

De club runner is echt weer een runner fruitautomaat uit de fruitluck collectie. Net als de Classic runner heeft deze fruitautomaat een criss cross bonus. Het leuke is alleen dat er in plaats van een vaste bonus een mysterie bonus word uitgekeerd. Deze mysterie bonus kent een maximum van maar liefst 80 credits. Je zult dus wel begrijpen dat deze toevoeging de club runner tot een echte fruitautomaat omtovert waar veel prijzen zijn te winnen. Het boven spel van de club runner kan trouwens er winstgevend zijn, want met 3 zevens op een winlijn in het boven spel kan je met de mysterie prijs tot maar liefst 200 credits winnen. Zo kan je dus in 1 klap 20 euro winnen en dat is voor een fruitautomaat als deze zeker een leuk bedrag.

Tegoed bewaren

Je bent lekker aan het spelen op de fruitautomaat, maar je moet nog veel meer dingen doen. Je hebt nog voldoende credits over om eens lekker door te spelen en die wil je natuurlijk houden. Dit is geen probleem, want je kan bij Fruitluck je credits opslaan. Als je vooraf je eigen fruitluck account aanmaakt dan kan je de volgende keer als je wilt spelen gewoon weer inloggen op je account en kan je zo weer verder op de club runner spelen. Natuurlijk heel handig, vooral als je veel op fruitautomaten speelt.

Een andere mogelijkheid is om met je telefoon weer verder te spelen. Als je met je mobiel hebt opgewaardeerd en je wilt weer verder spelen terwijl je de vorige keer nog credits op de club runner had staan dan moet je alleen even een kleine storting met je telefoon doen. Hierna worden gelijk de credits die je vorige keer had gekocht (moet je dus wel dezelfde telefoon gebruiken!) automatisch bij je tegoed toegevoegd. Zo kan je dus makkelijk, zonder registratie, online op de club runner fruitautomaat spelen.