Hier komen straks de beste Fruitautomaten die je kunt vinden bij Online Casino’s. Voor nu wachten we op de legalisering van de Nederlandse kansspelmarkt in 2021. Je kunt alle klassieke fruitautomaten bekijken op deze website met een uitgebreide review, je kunt alleen NIET voor echt geld spelen, alle verwijzingen hebben we weggehaald. Wanneer de markt is geopend maken we een overzicht van de beste aanbieders die legaal op de Nederlandse markt opereren.

Supatron Fruitautomaat van Tanzoo

De Supatron van tanzoo is een leuke fruitautomaat die een menig fruitautomaat speler al gek heeft gemaakt. Je kan gelijk zien waar je aan toe bent, want de Supatron fruitautomaat kent een boven en onder spel met natuurlijk ook een snelle manier om het boven spel te bereiken. Dat is natuurlijk de bekende weg via het win verlies spel zodat het ook mogelijk is om in een mum van tijd het boven spel van deze tanzoo fruitautomaat te kunnen spelen. Het boven spel deze fruitmachine kent 4 winrollen tegen een onder spel wat 3 winrollen kent. Speel je dus in het boven spel dan maak je gelijk al stukken meer kans om leuke prijzen als in het onder spel.

Uitbetalen op de Supatron

Mocht je denken dat je eerst een onmogelijk bedrag moet winnen om credits die op je online speel tegoed rekening staan bij een fruitautomaat aanbieder uit te laten betalen dan heb je het fout! Je kan bij Supatron fruitautomaat van tanzoo bijvoorbeeld als vanaf een klein bedrag als 10 euro laten uitbetalen. Mocht je dus tot het besluit komen om bij een andere fruitautomaat aanbieder willen spelen en willen stoppen bij tanzoo dan is dit geen enkel probleem.

Bovenspel

Wat trouwens leuk is dat het boven spel van de Supatron fruitautomaat volledig kris kras is. Je hebt dus niet alleen een paar winlijnen, maar je doet gewoon volledig mee met een kris kras winlijnen opzet van de Supatron! Bij de laagste inzet op de Supatron (4 credits per draai) draaien trouwens alleen de eerste 3 rollen. Zet je hoger in (dit kan in bedragen van 8 of 16 credits per draai) dan draaien alle 4 de winrollen mee en lopen de winlijnen dus ook nog kris kras. Wat dus betekent dat je een enorme kans hebt om wat te winnen op de Supatron fruitautomaat, elke draai weer!